Jouw huis onweerstaanbaar voor kopers

Dé manier om je huis te verkopen

Wil jij de vraagprijs met €10.000 verhogen? Samen maken we een onweerstaanbare presentatie voor kopers, zodat jouw huis voor een goede prijs kan worden verkocht!

Verkoopstylingadvies

Het besluit is genomen. Je wilt je huis verkopen. Je weet best dat je moet opruimen en bepaalde klusjes nog moet opknappen, maar waar moet je beginnen? 

Je wilt natuurlijk ook niet weken bezig zijn met de voorbereidingen. Ik ga je helpen met het creëren van overzicht. Wat is belangrijk en wat niet. Wat heeft prioriteit en wat kan wachten. Op de verkoopklaarplanner achterin het werkboek kun je invullen wie, wat en wanneer gaat doen. 

Als jij er klaar voor bent, dan maken we een afspraak voor het verkoopadvies. Tijdens dit online verkoopadviesgesprek ontvang je persoonlijk verkoopstylingadvies voor  iedere ruimte. We kijken ook naar de doelgroep. Voor wie is jouw huis het meest geschikt? Welke slimme marketingmiddelen kun je inzetten om de start van de verkoop een boost te geven.

Kijken, kijken en kopen

Wat maakt jouw huis bijzonder?
 
Ik werk graag samen met gedreven huizenverkopers. Waarom? Het is mijn doel dat jouw huis straks voor de hoogst haalbare prijs wordt verkocht. Dat kan ik alleen bereiken als jij gemotiveerd bent om mij daarbij te helpen. Als jij dat ook wilt, dan help ik je graag!
 
Verkoopstylingadvies kun je heel snel terugverdienen. Als je namelijk de gegeven adviezen uitvoert en toepast, dan valt de vraagprijs minimaal € 10.000 hoger uit. Wil jij dat ook? Laten we samenwerken! Voor 149 euro inclusief btw ontvang je online advies én het praktische werkboek 'Maak je huis verkoopklaar'. 
After Before

Werkboek inclusief verkoopstylingadvies

Om verkopers nóg beter te kunnen helpen heb ik unieke werkmethode inclusief praktisch werkboek ontwikkeld. Je krijgt het mooi vormgegeven en gedrukte werkboek 'Maak je huis verkoopklaar’ binnen 2 werkdagen na bestelling per post thuis gestuurd. Je kunt dan meteen beginnen met de voorbereidingen. Een goede voorbereiding is het halve werk! Noteer je vragen, zodat je deze tijdens het adviesgesprek kunt stellen. Zo gaan we te werk:
  • Fase 1: Doel bepalen

    In de eerste fase maak ik je enthousiast om je huis succesvol te verkopen én staan we stil bij de redenen waarom jij destijds verliefd werd op je huis. De kans is groot dat pontentiële kopers om diezelfde reden vallen op jouw huis. Dit helpt je om de mooiste delen van jouw huis straks te benadrukken in de woningpresentatie. 

  • Fase 2: Aan de slag

    In deze fase ga je aan de slag met de lijst met actiepunten. Verkopen is verleiden. Trek alles uit de kast om je huis aan te passen aan de wensen van potentiële kopers. Als je wilt is dit hét moment om mijn expertise in te zetten! Je krijgt dan verkoopstylingadvies voor iedere ruimte. Waardevolle tips over hoe jij jouw huis nóg beter kunt presenteren voor een succesvolle verkoop.

  • Fase 3: Woningpresentatie

    Showtime! Je huis is op orde en alle klussen zijn geklaard. Een belangrijke stap, want in deze fase is je huis klaar om in de verkoop te gaan. Zorg voor een aantrekkelijke en complete presentatie van je huis met duidelijke plattegronden, prachtige foto’s, een prikkelende video én een pakkende beschrijving. Je huis kan zó op Funda!

Binnenkant-werkboek-Maak-je-huis-verkoopklaar

Petra | Het Woonschrift

"Je huis verkopen is een klus… wil je je huis een goede start op de woningmarkt geven, dan is het goed om dit met aandacht aan te pakken. Je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk. De nieuwe bewoners willen niet beginnen met een klussenlijst, dus zorg dat het er goed uit ziet.

Ursula heeft een praktisch boek op de markt gebracht: het werkboek ‘Maak je huis verkoopklaar’. Met het werkboek kun je in 7 stappen je huis succesvol in de verkoop zetten. Ursula vertelt: Je huis is je duurste bezit. Door aandacht te besteden aan de presentatie van je huis, laat je niet alleen zien wat je huis waard is, de kijker voelt zich ook thuis. En dáár gaat het om. Mensen zoeken niet een huis, ze zoeken een huis dat voelt als een nieuw thuis."

Marlies Quaadgras

"Het werkboek dat Ursula Ouwerkerk heeft geschreven over het verkoopklaar maken van je huis, is een must voor iedereen die een huis heeft.

De opbouw is heel helder, eerst moet je bedenken wat er voor jou positief is dat je je huis verkoopt, daarna de positieve punten voor de koper omschrijven. Je maakt je eigen klussenlijst, en gaat er zelf mee aan de slag. Pas in een van de laatste hoofdstukken komt de makelaar aan bod (“Vind een makelaar die jouw huis met enthousiasme kan verkopen”).

De tijd van simpel-binnen-een-paar weekjes-verkopen is allang voorbij, de regie ligt volledig bij de verkoper, en Ursula begrijpt en beschrijft dat.

Met dit werkboek heb je een goed stappenplan in handen."

Samenwerken voor het beste resultaat!

Wil jij ook snel aan de slag?

Start direct met de voorbereidingen op de verkoop van je huis. Je ontvangt per mail een stappenplan. Binnen 2 werkdagen ontvang je het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' per post. 

Na ontvangst van je bestelling kun je een afspraak voor verkoopstylingadvies inplannen, zodat je snel geholpen bent.

Wij zorgen er samen voor dat jouw huis het huis wordt waar anderen van dromen.