Woningpresentatie Sleeuwijk

De vraagprijs van je huis met 10.000 euro verhogen?

Je wilt je huis verkopen, maar waar moet je beginnen? Je zit met allerlei vragen. Je verkoopt natuurlijk niet dagelijks een huis. Dit blijkt vaak een stressvolle periode voor verkopers. Dat hoeft helemaal niet.

Hoewel je misschien veel liever bezig bent met (fantaseren over) je toekomstige huis, is het juist nu belangrijk aandacht te besteden aan het huis dat je achter je wilt laten.

Wil jij weten:

  • Hoe je de maximale prijs voor jouw huis kunt krijgen?

  • Hoe je ervoor kan zorgen dat je huis niet te lang te koop staat?

  • Wat jij zelf kan doen om je huis succesvol te verkopen?

Een succesvolle verkoop is binnen handbereik

Boek Maak je huis verkoopklaar 2048x624

Dit werkboek is speciaal voor jou als jij succesvol je huis wilt verkopen voor een goede verkoopprijs en de juiste condities. De opdrachten zullen je motiveren om zorg en aandacht te besteden aan de voorbereiding op de verkoop van je duurste bezit.

Verkopers zien vaak op tegen klusjes in het huis waar ze binnenkort niet meer wonen. Wees maar niet bang; je hoeft echt niet te verbouwen. Kleine veranderingen zorgen namelijk al voor een groots resultaat.

Wat levert dit boek jou op?
  • Hogere vraagprijs, zodat je straks meer geld kan besteden of een lagere hypotheek kan afsluiten

  • Je hebt geen onnodige bezichtingen, omdat je de juiste kijkers aantrekt. Dat scheelt veel tijd

  • Je maakt kijkers snel enthousiast voor een bezichtiging, omdat je op een andere manier naar je huis leert kijken

  • Snellere verkoop, je hebt minder bezichtigingen nodig en kijkers zullen snel willen beslissen

En dat is nog niet alles
  • Je weet hoe jij je huis positief kan laten opvallen, zodat je kijkers nóg enthousiaster maakt

  • Je haalt meer uit een bezichtiging, omdat je op een andere manier naar je huis leert kijken

  • Je bespaart duizenden euro's op makelaarskosten, daar kan je andere leuke dingen mee doen

Boek Maak je huis verkoopklaar 600x424_2

Flirten met je huis

Ken je dat gevoel dat je hart een sprongetje maakt als jij jouw droomhuis ziet!? Dat je binnenstapt en voelt: Ja! Hier wil ik wonen. Hoe langer je om je heen kijkt, hoe meer je voor je ziet hoe jij daar woont. En dat je in gedachten zelfs je meubels al een plekje hebt gegeven. Precies dát gevoel maakt dat ik mensen inspireer om zich goed voor te bereiden op de verkoop van hun huis. Als verkoper bepaal je namelijk zelf hoe jouw huis overkomt bij de kijker. Zorg ervoor dat zíj zich thuis voelen, een klik hebben en meteen weten: Dít is het, alsof Cupido een pijltje trekt!
 
Sinds april 2014 ben ik Keurmerkstylist Vastgoed, het enige onafhankelijke keurmerk binnen mijn vakgebied. Vol trots behoor ik tot de top van de Nederlandse vastgoedstylisten. Ik ben een vakidioot met kennis, passie en liefde voor mijn vak. Om meer verkopers te kunnen helpen heb ik een methode ontwikkeld waarmee iedere verkoper zelf zijn huis verkoopklaar kan maken.
Werkboek maak je huis verkoopklaar

Wil jij een hogere vraagprijs?

Dit werkboek is speciaal ontwikkeld voor huiseigenaren die hun huis succesvol willen verkopen voor een goede prijs en de juiste condities. De opdrachten zullen je motiveren om zorg en aandacht te besteden aan de voorbereidingen van de verkoop van je duurste bezit.

Door het creëren van overzicht en het bepalen van prioriteiten, weet je precies hoe je de verkoop gaat aanpakken. Hierdoor zal je minder stress ervaren tijdens de verkoopperiode.

Als je de 7 praktische stappen hebt uitgevoerd, dan ligt een succesvolle verkoop binnen handbereik. 

Voor slechts €19,95 krijg je het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' thuisgestuurd. Inclusief gratis verzending binnen Nederland.

Werkboek Maak je huis verkoopklaar

Veelgestelde vragen

Na ontvangst van je betaling, ontvang je  je het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' binnen 2-3 werkdagen in je brievenbus.

Het is mogelijk om persoonlijk advies voor jouw huis te krijgen, maar mijn tijd is beperkt. Stuur een mail naar info@pandindehand.nl voor meer informatie.

Stuur een mail naar: info@pandindehand.nl

Ik probeer binnengekomen e-mails binnen 48 uur te beantwoorden.