De beste manier om je huis te verkopen

Hogere vraagprijs, snellere verkoop en bespaar op makelaarskosten

Een onweerstaanbaar huis

Persoonlijk verkoopstylingadvies voor iedere ruimte in jouw huis, zodat jouw huis het huis wordt waar anderen van dromen. We bepalen voor wie jouw huis het meest geschikt is om zo de juiste kijkers te trekken. De onderhandelingsruimte wordt hierdoor beperkt!

We kijken ook welke slimme marketingmiddelen jij kunt inzetten om de start van de verkoop een boost te geven.

Flirten met je huis!

Wat maakt jouw huis bijzonder? De kans is groot dat dit ook de reden is dat potentiële kopers jouw huis willen kopen.
 
Laat het hart van kijkers sneller kloppen, zodat zij verliefd worden op jouw huis.
 
Weet je niet precies wat verkoopstyling inhoud? Bekijk het resultaat hiernaast maar eens! Klik op het pijltje en sleep deze met je muis naar rechts.
 
 
After Before

Advies + praktisch werkboek

Om je snel en goed te helpen, heb ik een unieke methode, inclusief praktisch werkboek, ontwikkeld. Het advies bestaat uit 3 fasen:
  • Fase 1: Doel bepalen

    In de eerste fase maak ik je enthousiast om je huis succesvol te verkopen, want je huis verkopen kan een hoop stress met zich meebrengen. Ook staan we stil bij de redenen waarom jij destijds verliefd werd op je huis. De kans is groot dat potentiële kopers om diezelfde reden vallen op jouw huis. Dit helpt je om de mooiste delen van jouw huis straks te benadrukken in de woningpresentatie. 

  • Fase 2: Aan de slag

    In deze fase trek je alles uit de kast om je huis aantrekkelijk te maken voor potentiële kopers. Je krijgt advies voor iedere ruimte, zodat je precies weet wat je zelf kunt doen om de waarde van je huis te verhogen. Ook krijg je waardevolle tips over hoe jij jouw huis nóg beter kunt presenteren voor een succesvolle verkoop.

  • Fase 3: Woningpresentatie

    Showtime! Je huis is op orde en alle belangrijke dingen zijn aangepakt. In deze fase is je huis klaar om in de verkoop te gaan. Je ontvangt van mij een checklist fotografie, zodat de foto niet alleen technisch goed is, maar ook aantrekkelijk is. Zo valt jouw huis goed op! Ook ontvang je van mij een checklist voor de bezichtiging, zodat je je optimaal én efficiënt voor kunt bereiden en je het hart van de kijker niet alleen online, maar ook tijdens een bezichtiging sneller laat kloppen.

Binnenkant-werkboek-Maak-je-huis-verkoopklaar

Suzanne

"Ik keek er best tegenop om mijn huis te verkopen. Ik was bang dat het veel te veel tijd en geld ging kosten. Ik heb bij Ursula het verkoopadvies gehad. Het stappenplan vond ik fijn omdat ik niet wist waar ik moest beginnen. Ursula heeft oog voor detail en ziet dingen die ik nooit gezien zou hebben. Het advies was echt heel waardevol. De foto's zijn super geworden!"

Henri van der Heijden

"Enthousiast en met oog voor detail. Het resultaat is een zeer fraaie verkoopbrochure."

Marco en Jessica

 

"Zelf je huis verkopen is hartstikke leuk om te doen!"

Een onweerstaanbaar huis voor kopers!

Wil jij aan de slag?

Start direct met de voorbereidingen op de verkoop van je huis, zorg voor de hoogst mogelijke vraagprijs én hou tijd over doordat je geen onnodige bezichtigingen hebt.

Na ontvangst van je betaling, ontvang je een stappenplan per mail. Ook krijg je het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' binnen 2-3 werkdagen in je brievenbus.

Lees het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' en begin met het maken van de opdrachten. Noteer je vragen, zodat je deze tijdens het adviesgesprek kunt stellen.

Als je klaar bent met de voorbereidingen die je kunt doen met het werkboek, maken we een afspraak voor het adviesgesprek. Tijdens dit gesprek vertel ik je per ruimte wat je kunt doen om je huis aantrekkelijker te maken. We kijken naar de doelgroep van je huis, zodat je de juiste kijkers trekt en er zo geen onnodige bezichtigingen plaatsvinden. Ook vertel ik je welke slimme marketingmiddelen je in kunt zetten om de aandacht te trekken voor je huis.

Om je snel en goed te helpen, heb ik een unieke methode, inclusief praktisch werkboek, ontwikkeld. Je krijgt het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar’ binnen 2-3 werkdagen na bestelling in je brievenbus, zodat je meteen kunt beginnen met de voorbereidingen.

Daarna maken we een afspraak voor het adviesgesprek. Dit waardevolle gesprek zit bij het advies inbegrepen.

Ook kun je altijd bij me terecht als je vragen hebt, als je tips wilt of als je even niet meer weet wat er nou écht belangrijk is.

Ja, dat kan! De meeste klanten die het adviesgesprek geboekt hebben, vinden het fijn om hun vragen op ieder moment kwijt te kunnen. Daarom kun je tijdens het gehele proces bij mij terecht voor al je vragen.