Banner over Ursula Ouwerkerk

Over Ursula Ouwerkerk

Ken je dat gevoel dat je hart een sprongetje maakt als jij jouw droomhuis ziet!? Dat je binnenstapt en voelt: Ja! Hier wil ik wonen. Hoe langer je om je heen kijkt, hoe meer je voor je ziet hoe jij daar woont. En dat je in gedachten zelfs je meubels al een plekje hebt gegeven. Precies dát gevoel maakt dat ik mensen inspireer om zich goed voor te bereiden op de verkoop van hun huis. Als verkoper bepaal je namelijk zelf hoe jouw huis overkomt bij de kijker. Zorg ervoor dat zíj zich thuis voelen, een klik hebben en meteen weten: Dít is het, alsof Cupido een pijltje trekt!

Verkopen is verleiden

Op een avond struin ik wat op Funda. Mijn oog valt op een leuk huis. Ik word er ineens blij van. Ik voel een klik. Ik weet niet waarom, maar ik wéét het zeker: Dít is ons nieuwe huis!

Ik schrik als ik bedenk welke gevolgen dit heeft. We wonen hier pas 5 jaar. Het bouwbehang zit zelfs nog op de muren! Als wij gaan verhuizen, moet er veel gebeuren en minstens zoveel geregeld worden. Even voel ik twijfel, maar al snel onderneem ik actie.

We besluiten om het huis grondig onder handen te nemen, voordat het in de verkoop gaat. Buiten laten we alle deuren en kozijnen schilderen. En wij beginnen met opruimen en schoonmaken. Twee weken verder is alles spik en span. De badkamer blinkt als nooit tevoren. Overtollige rommel is uit huis en ondanks het kleurrijke speelgoed van onze dochtertjes, is “ons huis” een stuk luchtiger geworden. Ik voel een drive. Ontzettend gemotiveerd om kijkers enthousiast te maken voor dit huis, wat straks hun huis zal zijn.

Binnen een dag hadden we twee bezichtigingen en zes dagen later was het verkocht! Je zou kunnen zeggen dat we geluk hebben gehad, maar ik geloof dat wij er alles aan hebben gedaan om van ons huis een thuis te maken waar anderen van dromen. En dat is gelukt!

Daarom help ik verkopers om hun huis onweerstaanbaar te maken. Om een droomhuis voor de koper te creëren. Ik vind niets leuker dan anderen te inspireren om woondromen na te jagen. Ze een verrassend perspectief te bieden en impact maken. Daar krijg ik energie van. Ik ben:

  • Positief

  • Gedreven

  • Vernieuwend

  • Motiverend

Sinds april 2014 ben ik Keurmerkstylist Vastgoed, het enige onafhankelijke keurmerk binnen mijn vakgebied. Vol trots behoor ik tot de top van de Nederlandse vastgoedstylisten. Ik ben een vakidioot met kennis, passie en liefde voor mijn vak. Naast verkopers begeleiden, begeleid ik ook startende vastgoedstylisten. Ik vind het geweldig wanneer zij uitblinken in hun vak.

Keurmerkstylist Vastgoed

Droomhuis

Ik gun het iedereen om in een droomhuis te leven. Gewoon doen! Het is zó fijn om thuis te komen op een plek waar je ontspannen bent en helemaal jezelf kunt zijn. 

Woonwensen veranderen. Omstandigheden ook. Misschien wil jij ook verhuizen naar een een groter of juist kleiner huis. Of bijvoorbeeld dichterbij je werk. Als verkoper ben je vaak al bezig met de volgende stap. Je bent vergeten dat het huis dat je verkoopt ooit ook jouw droomhuis was. Ik help je om het enthousiasme voor je huis weer naar boven te halen. Anderen moeten bij jou naar binnenlopen en voelen dat dit hún droomhuis is. Samen werken naar het beste resultaat! Win-win-win!

Hartelijke groet,
Ursula

Hoe ik jou kan helpen

E-boek Je huis goed verkopen

E-Boek

Hoe je slimme marketing inzet om de juiste kijkers aan te trekken
Website Opt-in Visual werkboek

Boek

In 7 praktische stappen naar een succesvolle verkoop van je huis
Online Advies Je huis goed verkopen

Verkoopadvies

Persoonlijk verkoopplan om jouw huis onweerstaanbaar te maken