Banner over Ursula Ouwerkerk

Over Ursula Ouwerkerk

  Ken je dat gevoel dat je hart een sprongetje maakt als jij jouw droomhuis ziet!? Dat je binnenstapt en voelt ja! Hier wil ik wonen. Hoe langer je om je heen kijkt hoe meer je voor je ziet hoe jij daar woont. En dat je in gedachten zelfs je meubels al een plekje hebt gegeven. Precies dát gevoel maakt dat ik mensen inspireer om zich goed voor te bereiden op de verkoop van hun huis. Als verkoper bepaal je namelijk zelf hoe je huis overkomt bij de kijker. Zorg ervoor dat zíj zich thuis voelen, een klik hebben en meteen weten: Dít is het, alsof Cupido een pijltje trekt!

Verkopen is verleiden

Op een avond struin ik wat op Funda. Mijn oog valt op een leuk huis. Ik wordt er ineens blij van. Ik voel een klik. Ik weet niet waarom, maar ik wéét het zeker: Dít is ons nieuwe huis!

Ik schrik als ik bedenk welke gevolgen dit heeft. We wonen hier pas 5 jaar. Het bouwbehang zit zelfs nog op de muren! Als wij gaan verhuizen, dan moet er veel gebeuren en minstens zoveel geregeld worden. Even voel ik twijfel, maar als snel onderneem ik actie.

We besluiten om het huis grondig onder handen te nemen, voordat het in de verkoop gaat. Buiten laten we alle deuren en kozijnen schilderen. En wij beginnen met opruimen en schoonmaken. Twee weken verder is alles spik en span. De badkamer blinkt als nooit tevoren. Overtollige rommel is uit huis en ondanks het kleurrijke speelgoed van onze dochtertjes is “ons huis” een stuk luchtiger geworden. Ik voel een drive. Ontzettend gemotiveerd om kijkers enthousiast te maken voor dit huis, wat straks hun huis zal zijn.

Binnen een dag hadden we twee bezichtigingen en  zes dagen later was het verkocht! Je zou kunnen zeggen dat we geluk hebben gehad, maar ik geloof dat wij er alles aan hebben gedaan om van ons huis een thuis te maken waar anderen van dromen. En dat is gelukt!

Daarom help ik verkopers om hun huis onweerstaanbaar te maken. Om een droomhuis voor de koper te creëren. Ik vind niets leuker dan anderen te inspireren om woondromen na te jagen. Ze een verrassend perspectief te bieden en impact maken. Daar krijg ik energie van. Ik ben:

  • Positief

  • Gedreven

  • Vernieuwend

  • Motiverend

Sinds april 2014 ben ik Keurmerkstylist Vastgoed, het enige onafhankelijke keurmerk binnen mijn vakgebied. Vol trots behoor ik tot de top van de Nederlandse vastgoedstylisten. Ik ben een vakidioot met kennis, passie en liefde voor mijn vak. Naast verkopers begeleid ik startende vastgoedstylisten. Ik vind het geweldig wanneer zij uitblinken in hun vak.

logo's

Droomhuis

Ik gun het iedereen om in een droomhuis te leven. Durf het! Doe het! Het is zó fijn om thuis komt te komen op een plek waar je ontspannen bent en helemaal jezelf kan zijn. Inmiddels zijn wij 14 jaar verder. Onze dochters zijn volwassen en ons huis begint te groot te worden. Ik vind het zonde om mijn kostbare vrije tijd te besteden aan schoonmaken en onderhoud, daarom onderzoeken wij onze volgende stap. Een leuk proces, vol onzekerheden, maar dat maakt het voor mij juist uitdagend.

Woonwensen veranderen. Omstandigheden ook. Misschien wil jij ook verhuizen naar een een groter of juist kleiner huis. Of bijvoorbeeld dichterbij je werk.

Als verkoper ben je vaak al bezig met de volgende stap. Je bent vergeten dat het huis dat je verkoopt ooit ook jouw droomhuis was. Ik help je om het enthousiasme voor je huis weer naar boven te halen. Anderen moeten bij jou naar binnenlopen en voelen dat dit hún droomhuis is. Samen zorgen dat jouw huis, het huis wordt waar anderen van dromen.

Samen werken naar het beste resultaat! Win-win-win!

Hartelijke groet,

Ursula

Hoe ik jou kan helpen

e-boek

Zelf verkopen

Wat je moet weten om je huis goed te verkopen. Ik geef je tips welke slimme marketing je kunt inzetten om de juiste kijkers aan te trekken. Zonder kijker geen koper.
Werkboek-opdracht-02

Werkboek

Succesvol je huis verkopen? Dit werkboek helpt je in 7 praktische stappen naar succesvolle verkoop van je huis, zodat jouw huis het huis wordt waar anderen van dromen.
verkoopstyling

Kijkers verleiden

Online (verkoopstyling)advies over hoe jij jouw huis kunt presenteren voor de verkoop. Dit zorgt ervoor dat jij  jouw huis voor een goede prijs kunt verkopen.