MAAK JE HUIS VERKOOPKLAAR

Zelf je huis verkopen met een professionele presentatie van je huis?

7 praktische stappen naar een succesvolle verkoop van je huis

Je wilt je huis verkopen en wilt er voor zorgen dat jouw huis opvalt. Er staan best veel huizen te koop; de echte pareltjes haal je er zó uit. Zorg dus dat jouw huis zo’n pareltje wordt!

Je huis is je duurste bezit. Door aandacht te besteden aan de presentatie van je huis, laat je niet alleen zien wat je huis waard is, de kijker voelt zich ook thuis. En dáár gaat het om. Mensen zoeken niet een huis. Ze zoeken een huis dat voelt als een nieuw thuis.

Binnenkant-werkboek-Maak-je-huis-verkoopklaar

Om verkopers nog beter te kunnen helpen, heb ik een uniek werkboek, ontwikkeld. Met dit mooi vormgegeven en gedrukte werkboek 'Maak je huis verkoopklaar’ ga jij in 7 praktische stappen zelf aan de slag om jouw huis de aantrekkingskracht te geven dat het nodig heeft om kopers aan te trekken. Als jij de juiste kijkers aantrekt, is de vraagprijs minder belangrijk. Daarmee beperk je de onderhandelingsruimte en kun je de vraagprijs met €10.000 verhogen. Win-win!

Hoewel je misschien veel liever bezig bent met (fantaseren over) je toekomstige huis, is het juist nu belangrijk aandacht en zorg te besteden aan het huis dat je achter je wilt laten. Door je zorgvuldig voor te bereiden op de verkoop van je huis, ligt een succesvolle verkoop binnen handbereik.

Dit werkboek geeft je praktische handvatten en een stappenplan om te zorgen dat jouw huis, het huis wordt waar anderen van dromen. Je kunt het werkboek trouwens ook gebruiken om de puntjes op de i te zetten in je nieuwe huis. Om te voorkomen dat de peertjes nog jaren aan het plafond hangen 😉

Je krijgt het werkboek binnen 2 werkdagen na bestelling per post thuis gestuurd, zodat je meteen aan de slag kunt gaan met het verkoopklaar maken van jouw huis.

Ik wens je veel succes met de voorbereidingen!

Petra | Het Woonschrift

"Je huis verkopen is een klus… wil je je huis een goede start op de woningmarkt geven, dan is het goed om dit met aandacht aan te pakken. Je hebt immers maar één kans voor een eerste indruk. De nieuwe bewoners willen niet beginnen met een klussenlijst, dus zorg dat het er goed uit ziet.

Ursula heeft een praktisch boek op de markt gebracht: het werkboek ‘Maak je huis verkoopklaar’. Met het werkboek kun je in 7 stappen je huis succesvol in de verkoop zetten. Ursula vertelt: Je huis is je duurste bezit. Door aandacht te besteden aan de presentatie van je huis, laat je niet alleen zien wat je huis waard is, de kijker voelt zich ook thuis. En dáár gaat het om. Mensen zoeken niet een huis, ze zoeken een huis dat voelt als een nieuw thuis."

Marlies Quaadgras

"Het werkboek dat Ursula Ouwerkerk heeft geschreven over het verkoopklaar maken van je huis, is een must voor iedereen die een huis heeft.

De opbouw is heel helder, eerst moet je bedenken wat er voor jou positief is dat je je huis verkoopt, daarna de positieve punten voor de koper omschrijven. Je maakt je eigen klussenlijst, en gaat er zelf mee aan de slag. Pas in een van de laatste hoofdstukken komt de makelaar aan bod (“Vind een makelaar die jouw huis met enthousiasme kan verkopen”).

De tijd van simpel-binnen-een-paar weekjes-verkopen is allang voorbij, de regie ligt volledig bij de verkoper, en Ursula begrijpt en beschrijft dat.

Met dit werkboek heb je een goed stappenplan in handen."

Mirjam van Duin

"Leuk werkboek. lekker praktisch. Het zette mij al snel aan het denken. Er kwamen best wel wat acties uit, maar dat was zeker de moeite waard. Mijn huis was na negen weken al verkocht. Nu gebruik ik de planner om alle klusjes in mijn nieuwe huis af te werken. Super handig. Dank je wel voor je inspiratie, Ursula!"

Thieu Stultiens

"Bij de verkoop van mijn vorige huis heb ik baat gehad bij de vele tips en suggesties die Ursula in haar boek heeft gezet.

Ik heb het ook doorgestuurd naar de makelaar. Die reageerde: "Leuke tips van de styliste! Als wij woningen in portefeuille krijgen, zullen we de verkopers zeker tippen op dit boek."

Wil jij een hogere vraagprijs?

Ga dan zo snel mogelijk aan de slag. Dit stappenplan is ontwikkeld voor huiseigenaren die hun huis succesvol willen verkopen tegen een goede verkoopprijs en de juiste condities. De opdrachten zullen je motiveren om zorg en aandacht te besteden aan de voorbereidingen van de verkoop van je duurste bezit.

Als je de 7 praktische stappen hebt uitgevoerd, ligt een succesvolle verkoop binnen handbereik. 

Voor slechts €19,95 krijg je het werkboek 'Maak je huis verkoopklaar' thuisgestuurd. Inclusief gratis verzending binnen Nederland.

Binnenkant-werkboek-Maak-je-huis-verkoopklaar

Mag ik cookies plaatsen? Met deze cookies kan ik je website bezoek analyseren en verbeteren.
Meer informatie vind je in mijn privacybeleid.